onsdag 8 februari 2017


Hösten -17

Välkomna till Näckrosens förskola, föräldrakooperativet i Långås!

Ta chansen att höra av er/dig så ordnar vi ett besök där vi presenterar oss och vår verksamhet!

Näckrosen är Falkenbergs kommuns första föräldrakooperativ, vi startade 1988. Vi är ett tryggt och väl inarbetat personallag, med både förskollärare och barnskötare.
Vi är en mindre förskola, plats för 22 barn, uppdelat på två våningar.
  
Vår ambition är att ge barnen en utmanande miljö för lek och forskande! 
Vi följer kommunens maxtaxa, dock ligger vi 0,2% under kommunens avgifter. Detta för att kompensera viss föräldramedverkan. 

En stor styrka hos oss är den korta beslutsvägen mellan styrelse och personal. Ni som medlemmar ges möjlighet att medverka till en bra, stimulerande miljö och verksamhet för era barn!
Mycket engagemang läggs åt att ständigt utveckla vår lärmiljö, både inom- och utomhus. Detta för att skapa en medveten, meningsfull och rolig verksamhet för barnen med god kvalité.

Förskolan använder ett digitalt verktyg "Pluttra" för att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete samt för att delge vårdnadshavarna om våra mål i verksamheten, händelser/aktiviteter kopplat till Läroplanen. Detta är en motsvarighet till Kommunens Unikum. Allt som sker i "Pluttra" är skyddat och det krävs inbjudan och  personlig inloggning för att ta del av innehållet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar